Valora la millor mascletà de Fogueres en À Punt

L’audiència d’À Punt podrà puntuar quina mascletà és la millor a través del codi QR que trobaran a les pantalles i al web especial apuntmedia.es/fogueres

Puntua les mascletaes oficials a concurs de Fogueres en À Punt
Puntua les mascletaes oficials a concurs de Fogueres en À Punt / À Punt
16 de juny 2023 - 10:01

Cada dia a les 14 hores, d’aquest diumenge 18 de juny al dissabte 24, l’audiència pot valorar les mascletaes oficials de les Fogueres d’Alacant. La televisió pública retransmet en directe els set espectacles pirotècnics en concurs i convida els espectadors a puntuar-los a través del codi QR que trobaran a les pantalles. La votació podrà realitzar-se també després de cada mascletà en el web especial apuntmedia.es/fogueres.

Des de les 13:30 hores, À Punt estarà en directe a la plaça dels Estels per a fer arribar a totes les cases de la Comunitat Valenciana l’ambient de la festa gran d’Alacant. Des d’un set especial, Ferran Cano i Maria Fuster entrevistaran els principals protagonistes de les Fogueres i a les 14 hores retransmetran la mascletà amb la presència de la pirotècnica Reyes Martí. El dia 24 de juny, últim dia de les festes, la programació especial comença abans, a les 13:00 hores.

La radiotelevisió valenciana emetrà aquestes mascletaes que entren a concurs en Fogueres 2023:

  • 18 de juny: Coeters Dragon
  • 19 de juny: Pirotècnia del Mediterráneo
  • 20 de juny: Pirotècnia Hermanos Sirvent
  • 21 de juny: Pirotècnia Zarzoso
  • 22 de juny: Pirotècnia Hermanos Ferrández
  • 23 de juny: Pirotècnia Ferrández
  • 24 de juny: Pirotècnia Tamarit

Per a puntuar la mascletà cal fer clic en la icona del play per a veure la mascletà, i valorar-la prement les icones d’aplaudiment. Cal seleccionar entre 1-5, segons t’haja agradat menys o més.

Tota la informació de Fogueres, a un clic en el web d’À Punt

En apuntmedia.es/fogueres trobareu tota la informació sobre la festa per a no perdre’s cap detall, però també tots els actes a la carta per a qui vullga tornar a reviure’ls.

Els actes de Fogueres també es podran seguir en directe des del canal de Youtube d’À Punt Mèdia.

També et pot interessar

stats