Localitzen un xiquet de 2 anys perdut en una urbanització de Godelleta

La Guàrdia Civil el va trobar al barranc del Xúquer, prop d’un esbarzer i brut de fang

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Xest ha localitzat en una finca de tarongers un xiquet de dos anys, que s'havia perdut després d'eixir d'un xalet, en una urbanització pertanyent al terme de Godelleta.

Els fets van succeir la vesprada del 26 de setembre, quan agents de seguretat ciutadana de la Benemèrita van rebre un avís de la Central Operativa de Serveis que informava de la desaparició del menor.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets, es van entrevistar amb la mare, que va manifestar que el fill havia desaparegut feia més de vint minuts i temia que, per la l’arribada de la nit, fora molt més difícil localitzar-lo.

Els agents van observar que els voltants de la urbanització estaven envoltats de finques de tarongers i, una vegada que van inspeccionar tant la parcel·la exterior com la interior de l'habitatge, un dels components es va desplaçar a les vivendes pròximes per a entrevistar-se amb els veïns.

Després de quinze minuts de recerca, un dels agents va trobar el xiquet en el conegut barranc del Xúquer, a uns 600 metres del domicili, prop d’un esbarzer i brut de fang. Al menor el van trobar dret, plorant i sense saber on dirigir-se. El xiquet no presentava cap lesió, encara que es trobava molt nerviós i espantat.

També et pot interessar

stats