Lastra insisteix que el PP "va comprar" el vot de diputats d'UPN

Per a la subsecretària general del PSOE, el PP "no és capaç de guanyar una votació en el Congrés ni amb trampes"

La sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra
La subsecretària general del PSOE, Adriana Lastra / Jorge Peteiro (Europa Press)

La subsecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha reiterat aquest diumenge l'acusació que el PP "va comprar la voluntat" dels dos diputats d'UPN que es van oposar a la reforma laboral en la seua votació en el Congrés, i ha criticat que "el PP no és capaç de guanyar una votació en el Congrés ni fent trampes".

Així s'ha pronunciat en declaracions als mitjans a València, fins on s'ha desplaçat amb motiu del 4t Congrés Provincial del PSPV-PSOE de la província.

Com ja va fer aquest divendres en una roda de premsa a Ferraz, Lastra ha afirmat que els populars "van comprar les voluntats" dels dos diputats d'UPN "que hui ja són trànsfugues". Per la seua part, UPN ja ha avalat l'expulsió dels dos diputats que van votar en contra de la reforma laboral, desobeint la disciplina de partit, cas de no lliurar l'acta de diputats.

Respecte a les crítiques del PP cap a la presidenta del Congrés, Meritxell Batet, la socialista ha assenyalat que "al PP només li agrada la democràcia quan els voten a ells".

Amb tot açò, ha insistit que "l'important és que hui aquest país és molt més just" i que "hi ha més treballadors celebrant l'aprovació de la reforma laboral".

També et pot interessar

stats