Els congressos provincials del PSPV renoven aquest cap de setmana els òrgans de direcció

En les trobades es votaran tant les persones membres dels òrgans provincials com del comité nacional i federal del partit

El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en la reunió interparlamentària socialista
El secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, en la reunió interparlamentària socialista / PSPV-PSOE

Els tres congressos provincials del PSPV-PSOE es desenvoluparan aquest cap de setmana a Alacant, Benicarló i València. El secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, ha assegurat aquest divendres que les trobades serviran per a "continuar amb el procés de renovació de les direccions".

Puig ha manifestat que el PSPV busca ser "projecte per a la immensa majoria dels ciutadans, que vol conjuminar esforços i mirar cap avant". D'aquesta manera, el secretari general autonòmic ha apostat per la "cohesió interna" com a eina per a superar "qualsevol fraccionament dels sectors que vol representar" la formació.

Aquestes declaracions les ha fet abans que començara la reunió interparlamentària socialista amb diputats i diputades de les Corts, el Congrés i el Parlament Europeu, i també amb senadors i senadores.

La militància socialista acudirà als congressos provincials, segons ha afirmat Puig, "aglutinada" i amb "un objectiu clar", el full de ruta marcat en el 40é Congrés Federal i en el XIV Congrés Nacional.

Als conclaves es votaran tant les persones membres dels òrgans provincials com del comité nacional i federal del partit. Els congressos provincials d'Alacant i Castelló acabaran aquest dissabte i es preveu que la proclamació dels resultats de les votacions es faça a partir de les 13:30 hores.

Els resultats de les votacions a València es faran públics a les 13:30 hores d'aquest diumenge, dia en què es concentra la major part de l'activitat de la trobada. En aquest congrés provincial participaran la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, i vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra.

També et pot interessar

stats