L’artista faller Manolo García 'planta' l'escenari del Medusa Fest de Cullera

El festival espera rebre més de 300.000 assistents en el seu retorn després de la pandèmia

L'artista faller Manolo García 'planta' l'escenari del Medusa Fest de Cullera / À Punt NTC

Una de les cites musicals més multitudinàries del territori valencià, el Medusa Festival de Cullera (Ribera Baixa), ja està alçant els escenaris per a rebre més de 300.000 assistents del 10 al 15 d’agost.

L’artista faller Manolo García és l’encarregat de convertir el recinte del festival en un circ amb les creacions que va fer fa tres anys i que la pandèmia va impedir que eixiren del seu taller a la Ciutat Fallera de València fins a l’edició d’enguany.

Durant un mes 30 mestres fallers han acabat d’enllestir una estructura de 30 metres d’alçada i 80 de llarg. Ara, 25 persones s’encarreguen de muntar aquest escenari que és equiparable "al muntatge de tres falles d’especial", assegura Manolo García.

Afrojack, Steve Aoki, Timmy Trumpet o Wade són alguns dels caps de cartell que sonaran en l’escenari principal del Medusa Fest a partir del pròxim dimecres 10 d’agost, als quals s’afegiran Omar Montes, Duki o Cali y el Dandee en l’àrea dedicada als artistes del panorama estatal. 

Els amants de la música remember, l'hardcore i l’underground també trobaran el seu espai als altres tres escenaris amb què comptarà el Medusa Fest. En total, més de 125 artistes actuaran a la platja de Sant Antoni de Cullera durant cinc nits i sis dies.

El festival arriba després del degoteig de denúncies per submissió química que han marcat les últimes trobades musicals multitudinàries, com el Festival Internacional de Benicàssim o l’Arenal Sound, i davant l’anunci de la Conselleria de Sanitat Universal d’un protocol específic per a atendre possibles nous casos. 

També et pot interessar

stats