El Medusa Festival es trasllada també a 2022

La segona cita de música més mutitudinari de la Comunitat Valenciana pren la mateixa decisió de l'Arenal Sound i s'ajorna a agost de l'any que ve

Imatge d'arxiu del Medusa Festival
Imatge d'arxiu del Medusa Festival / À Punt NTC

Mentre Benicàssim, a la Plana Alta, es prepara per als seus tres macrofestivals de música (Luce, Mar de Sons i SanSan), altres certàmens tradicionals de l'estiu estan ajornant la pròxima edició fins al 2022. El Medusa Festival de Cullera, a la Ribera Baixa, ha anunciat que no tindrà edició 2021. L'organització del segon festival més multitudinari de la Comunitat Valenciana ha anunciat que posposa la sisena edició fins a la setmana del 10 al 15 d'agost de 2022. "Encara que desitjàvem tornar a gaudir amb tots el 2021, la situació sanitària provocada per la pandèmia, ens obliga a ajornar" el certamen, explica l'organització en les xarxes socials. És el segon gran festival que ja ha anunciat que no es celebrarà enguany. El passat 14 de juny l'Arenal Sound va comunicar també que no se celebraria finalment enguany i va situar la pròxima edició del 27 de juliol a l'1 d'agost de 2022. 

El Medusa va ser notícia a mitjan juny perquè en una de les actuacions musical del cap de setmana (fórmula amb què pretenia adaptar-se a la pandèmia) van deixar imatges de descontrol. En concret, l'actuació d'Omar Montes va difondre's a les xarxes socials mitjançant vídeos que mostren com una multitud d'assistents ballaven i cantaven drets i sense mascareta en una gran pista situada enfront de l'escenari.

Aquest dimarts, els responsables del festival han comunicat les diverses opcions habilitades per a les persones que hagen adquirit entrades per a 2020 i 2021, totes dues suspeses per la Covid. Així, per a aquells que desitgen el reembossament de les localitats, a partir del 27 d'agost i durant 14 dies, s'obrirà el procés de devolució d'entrades en la web www.medusasunbeach.com. L'organització també detalla que en cas de no saber amb certesa si es podrà assistir en 2022, es pot conservar l'entrada o vendre-la sense despeses de distribució. Aquesta opció serà vàlida, detallen, fins a 30 dies abans del festival.

També et pot interessar

stats