Descontrol en el concert d'Omar Montes al Medusa Beach Club

El director de l’esdeveniment reconeix que la situació “se'n va anar un poc de les mans” en referència a l'incompliment de les mesures sanitàries

Imatges del concert d'Omar Montes al Medusa Beach Club
14 de juny 2021 - 14:38

La progressiva relaxació de les mesures sanitàries i la tornada dels grans concerts i festivals, està deixant en els últims dies imatges en què l'eufòria col·lectiva ha dificultat enormement els treballs de control sanitari pel que fa als esdeveniments musicals.

És això el que va passar el dissabte passat al Medusa Beach Club, a Cullera, durant l'actuació d'Omar Montes. Alguns vídeos compartits en xarxes socials mostren com una multitud d'assistents ballaven i cantaven drets i sense mascareta en una gran pista situada enfront de l'escenari.

La marca del que fora el segon festival més multitudinari de la Comunitat Valenciana s'ha reinventat durant la pandèmia per a adaptar la seua activitat als aforaments i les restriccions exigits, i en compte de celebrar un gran festival anual, acull actuacions musicals els caps de setmana d'estiu.

La major part de la programació la componen disjòqueis, però el dissabte passat el cantant de música urbana Omar Montes va aconseguir que es vengueren ràpidament les 1.000 entrades disponibles, i l'expectació per l'actuació era molt elevada entre un públic majoritàriament molt jove.

El recinte, que té una àrea amb diferents zones vip i una àrea de piscina, preveu que els assistents puguen gaudir tant dels concerts com del servei de bar asseguts en cadires o en llits balinesos. Segons ha explicat a À Punt NTC el director del Medusa Beach Club, Andreu Piqueras, en el moment que el cantant va eixir a l'escenari es van viure uns "pocs minuts" de "confusió", on els assistents es van moure ràpidament des de les seues àrees assignades a la part més propera a l'escenari, on es van produir aglomeracions.

El director de l'esdeveniment ha reconegut que en eixe moment la situació "se'n va anar un poc de les mans", però que l'organització va tractar ràpidament d'evitar el descontrol i la "normalitat" es va recompondre en pocs minuts. Piqueras també ha aclarit que l'aforament del recinte es complia sobradament, ja que aquest és de 40.800 persones i només s'hi van vendre 1.000 entrades.

La normativa que recull la pàgina web de l'establiment permet llevar-se la mascareta dins de les zones vip. Però les mesures d'obertura progressives aprovades per la Generalitat Valenciana només contemplen l'excepció de la mascareta durant el consum de beguda i menjar, i que aquest s'ha de fer només assegut.

També et pot interessar

stats