Benicàssim torna a alçar el teló dels festivals

Iván Ferreiro, Viva Suecia i Cariño donen el tret d’eixida al festival Luce Benicàssim aquest cap de setmana

Recreació de l'escenari de Luce Benicàssim
Recreació de l'escenari de Luce Benicàssim / The Music Republic

La música en directe torna a omplir de vida els carrers de Benicàssim després d’un 2020 en silenci a causa de la crisi sanitària per la Covid. El municipi de la Plana Alta, conegut com la terra dels festivals, treballa ja en el muntatge de les infraestructures per a acollir els primers concerts aquest cap de setmana i recuperar així un dels grans motors econòmics de la localitat. 

Els primers artistes a pujar a l’escenari seran Iván Ferreiro, Viva Suecia i Cariño, que obrin el teló d’un nou festival, el Luce Benicàssim. Organitzat per la promotora The Music Republic, que gestiona concerts i festivals com l'Arenal Sound, el FIB, el Viña Rock o Les Arts, l’esdeveniment naix enmig de la pandèmia i adaptat a les mesures sanitàries pel coronavirus.  

Vora una vintena d’artistes nacionals i internacionals actuaran durant tot el mes de juliol al recinte de festivals de Benicàssim, que any rere any ha acollit el FIB i el Rototom. 

El cartell el completen Aitana (10 de juliol), Camilo (13 de juliol), Pablo Alborán (15 de juliol), Izal (17 de juliol), Vanesa Martín (18 de juliol), Pablo López (22 de juliol), Raphael (23 de juliol), Mónica Naranjo (24 de juliol), Nathy Peluso (30 de juliol) i Rozalén (31 de juliol).

Mar de Sons, un festival per a totes les edats 

Seguit del Luce Benicàssim, la localitat acollirà del 4 al 15 d’agost el festival Mar de Sons, que ha preparat un programa amb deu actuacions pensades per a cobrir totes les edats i gustos musicals.

L’esdeveniment portarà fins al recinte de concerts a alguns dels principals artistes del panorama musical nacional, com Estopa (13 d'agost), Antonio Orozco (15 d’agost), Ana Torroja (7 d’agost), Beret (14 d’agost), el grup infantil Pica Pica (18 d'agost), Marlon i Álvaro de Luna (5 d’agost), Taburete (6 d’agost), David Otero i Dani Fernández (4 d’agost), Omar Montes i Ana Mena (12 d’agost), entre altres artistes.

També et pot interessar

stats