‘Ja no fa mal’, l’èxit de l’estiu de La Fúmiga i Samantha, supera el mig milió de reproduccions en Spotify

El grup d’Alzira i la cantant de Beniarrés actuaran al Trovam-Pro Weekend a principi de novembre

Actuació de La Fúmiga i Samantha a Alzira
Actuació de La Fúmiga i Samantha a Alzira / @lafumiga

Si encara hi ha dubtes sobre quina és la cançó de l’estiu d’enguany, el que sí que queda clar és quin és l’èxit en valencià que ha liderat les llistes de reproducció durant la temporada. L’esperada col·laboració entre La Fúmiga i Samantha, ‘Ja no fa mal’, ha sigut una de les sintonies de l’estiu que ha copat les xarxes socials. 

Amb una melodia que s’apega i un marcat estil pop-rock, la cançó ha superat ja el mig milió de reproduccions en la plataforma Spotify i acumula més de 400.000 visualitzacions en Youtube. 

L’èxit de la col·laboració entre el grup d’Alzira i la cantant de Beniarrés també s’ha traslladat als escenaris. Els artistes, que van interpretar per primera vegada la cançó en la gala del tercer aniversari de la televisió d'À Punt, han actuat junts a Manises i Alzira i ja han anunciat que ho faran en les Festes de la Mercè, a Barcelona. 

A més, La Fúmiga i Samantha comparteixen cartell a la Fira Valenciana de la Música, Trovam-Pro Weekend, que se celebrarà a Castelló de la Plana a principi de novembre, on també actuaran Mafalda, Àlex Blat, Nacho Mañó & Gisela Renes i Òscar Briz. 

També et pot interessar

stats