Quina és la cançó de l'estiu 2021?

El remix d’Aitana i Zzoilo, Mon Amour; alguna cançó de Rosalia; Una vaina loca, d'Ozuna; Vive el verano, de Paulina Rubio; o Julio Iglesias, entre les aspirants a la cançó d'aquest estiu pandèmic

Quina es la cançò de l'estiu?

D'igual manera que no ens imaginem un estiu sense platja, tampoc ho podem fer sense música. La cançó de l'estiu és tema de debat any rere any, encara que en alguna ocasió, no hi ha hagut cap mena de dubte, com va ocórrer el 2017 amb Despacito, de Luis Fonsi.

En aquest estiu atípic i pandèmic, À Punt s'ha traslladat fins a una platja valenciana per a saber què opinen els banyistes de quina és la cançó de l'estiu 2021.

Mentre uns trien Una vaina loca, tema on han col·laborat nombrosos artistes com ara Ozuna, Carlos Enrique Ortíz, Juan Diego Medina, Juan G. Rivera o Julian Maya, altres es decanten per Rosalía. De la cantant, diuen que és una jove "molt xula i canta molt bé".

Alguns recorren als records i la memòria i reclamen la presència de Julio Iglesias per a la cançó de l'estiu 2021, amb el seu Vuela amigo, vuela alto.

Paulina Rubio és una altra candidata. Algunes persones recorden la mexicana i el seu Vive el verano, que va arrasar amb vendes l'estiu de 2013.

El públic més jove ho té molt clar i la seua cançó de l'estiu 2021 és Mon Amour, el remix d'Aitana i Zzoilo, una cançó que ha sigut composta pel cantant valencià, després d'un intercanvi de missatges en xarxes socials entre els dos artistes. Les lletres del valencià sobre assumptes com l'amor lliure i la importància de no sentir-se lligat a res, així com la connexió d'Aitana amb el públic jove a través de xarxes socials, han donat com a resultat un dels himnes d'aquest estiu.

Els més menuts també tenen la seua elecció. Ells i elles trien De ellos aprendí, de David Rees.

Vamos a la playa pa curarte el alma, de Pedro Capó.

I també Soy aquella niña de la escuela, de Lola Indigo, Tini i Belinda.

També et pot interessar

stats