El grup madrileny Megara representarà San Marino en Eurovisió

Si supera la segona semifinal, participarà en la final amb el grup valencià Nebulossa, que representa a Espanya amb “Zorra”

Megara en la catifa taronja del Benidorm Fest d'enguany
Megara en la catifa taronja del Benidorm Fest d'enguany / Roberto Plaza (Europa Press)

El grup madrileny Megara representarà a la República de San Marino en el Festival d'Eurovisió 2024, que se celebra a Malmö (Suècia) entre el 7 i l’11 de maig, després de guanyar aquest dissabte a la nit en el certamen Una veu per San Marino amb un tema en castellà.

La banda de rock, capitanejada per la seua cantant Kenzy, va presentar la cançó “11:11” i es va imposar a importants representants de la cançó italiana com Loredana Bertè, que va quedar segona amb la cançó “Pazza”.

Megara, que introdueix el rosa al més pur estil gòtic i que proposa un estil musical que juga amb l'electrònica, ja es va presentar en 2023 al Benidorm Fest, en el qual va quedar en quarta posició amb “Arcadia” per darrere de Blanca Paloma, la representant espanyola de l’any passat en Eurovisió.

San Marino serà present a Eurovisió com un dels semifinalistes a Malmö i participarà en la segona semifinal, prevista per al dijous 9 de maig, juntament amb quinze representants d’altres països, deu dels quals accediran a la final de l'11 de maig, juntament amb els altres deu classificats de la primera semifinal.

Per la seua banda, Espanya, representada enguany pel duo valencià Nebulossa amb la cançó “Zorra”, actuarà directament a la final com a part dels “cinc grans” —Itàlia, França, Alemanya i el Regne Unit— i Suècia com a país amfitrió, després de guanyar el certamen l’any passat.

També et pot interessar

stats