Gamba roja, flors i halòfiles, plat guanyador del Concurs de Cuina Creativa de Dénia

Després de dos anys de parada, Dénia torna a celebrar la desena edició d’aquest concurs internacional  

Gamba roja, flors i halòfiles, combinació guanyadora del Concurs de Cuina Creativa de Dénia / À Punt NTC

Després de dos anys de parada, Dénia torna a celebrar el Concurs Internacional de Cuina Creativa Gamba Roja. En aquesta desena edició un jurat de luxe ha atorgat el millor plat amb gamba roja al restaurant Atrio, de Càceres.

Gamba roja de Dénia, flors i halòfiles ha sigut la combinació que ha enlluernat al jurat del concurs. El primer premi està valorat en 2.500 euros. El xef Alberto Montes, amb dues estreles Michelin, ha celebrat la victòria i s’ha mostrat emocionat pel guardó. 

En el concurs es busca la creativitat unida a les tradicions, el sabor i el respecte a la matèria primera que ix de la mar de Dénia, tal com explica Rafa Soler, director del concurs. “La gamba roja és el producte per excel·lència del Mediterrani i per a nosaltres és la reina”, ha valorat. 

El xef Quique Dacosta, jurat, ha apuntat que els plats han de tindre personalitat i han de trobar un equilibri. 

Huit xefs de tot Espanya han posat aquest dimarts la inspiració al servei de la gamba roja de Dénia i el resultat, només cal admirar-lo. 

També et pot interessar

stats