La Fúmiga fa esgotar les entrades per al concert de presentació del nou disc a València

A més de compartir cartell amb Oques Grasses, tocaran el segon àlbum, juntament amb els artistes que hi col·laboren

La Fúmiga i Oques Grasses pengen el cartell de tot venut per al concert a la Plaça de Bous de València
La Fúmiga i Oques Grasses pengen el cartell de tot venut per al concert a la plaça de bous de València / À Punt NTC

A quatre dies de l’actuació La Fúmiga ha penjat el cartell de tot venut per al concert d’aquest divendres, dia 1, a la plaça de bous de València, on farà la presentació oficial al País Valencià del segon àlbum, Fotosíntesi.

Així ho van comunicar aquest dimarts en les seues xarxes socials, en una publicació en què donaven les gràcies a totes les persones que assistiran a aquesta gran fita per al grup, que descriuen per “un somni que encara no havíem ni somiat”.

Els de la Ribera no estaran sols damunt de l’escenari. A més de compartir cartell amb els catalans Oques Grasses –amb qui ja van tocar als Concerts de Vivers aquest estiu i també es van exhaurir les entrades–, han convidat a tots i totes les artistes que col·laboren en les cançons del nou disc i en algunes anteriors.

Encara que alguns han confirmat que no podran estar per incompatibilitat d’horaris, com Panxo, de Zoo, i Samantha Gilabert, sí que hi seran presents Flora, d'El Diluvi, el cantautor Jonatan Penalba, Javier Coca, de The Tyets, Esther, i Mireia Matoses, de Pupil·les. A més, aquest dimecres el grup ha anunciat una col·laboració sorpresa amb algun integrant de La Gossa Sorda, un dels grups que més ha influenciat la música de La Fúmiga.

I per a qui no haja pogut aconseguir una entrada o, simplement, vulga tornar a gaudir del concert, À Punt el gravarà en directe i el retransmetrà pròximament. Fins a aquest moment, està disponible a la carta el concert que van fer dins del programa d'À Punt Territori en concert.

També et pot interessar

stats