L'èxit de Zoo i La Fúmiga supera la barrera idiomàtica a Granada i Madrid

La música en valencià triomfa també entre persones castellanoparlants i algunes d’elles s’han animat a aprendre la nostra llengua

La Fúmiga i Zoo representen l'èxit de la música en valencià més enllà del nostre domini lingüístic
Laura Bayarri
13 de febrer 2022 - 16:36

Panxo, vocalista de Zoo, compartia a les xarxes un vídeo en què es podia veure com 750 persones corejaven de punta a punta les lletres del grup de la Safor aquest divendres a Granada. Aquesta escena no hauria de sorprendre, ja que la música en valencià triomfa més enllà del nostre domini lingüístic. 

A Madrid, aquest dissabte, s’ha repetit l’èxit de la mà de La Fúmiga. Entre les persones assistents hi podem trobar gent arribada de tot arreu per a gaudir d’un concert del grup d’Alzira. 

Carla, nascuda a la República Dominicana, explica que va ser arran de conéixer Samantha Gilabert que va descobrir més grups i cantants del País Valencià. Gustavo, procedent del Perú, ha buscat en línia el significat de les lletres abans d'acudir al concert. 

Álvaro i Cecilia, dos madrilenys que han aprés valencià de forma autodidàctica, són part de les vora 15.000 persones que escolten La Fúmiga a la capital madrilenya, com expliquen els membres del grup. 

També et pot interessar

stats