La Fúmiga i Oques Grasses pengen de nou el cartell de tot venut per als Concerts de Vivers

En pocs minuts s’han exhaurit les entrades que s’havien posat a la venda gràcies a l’ampliació d’aforaments

Cartell d'entrades esgotades de la Fúmiga i Oques Grasses als Concerts de Vivers
Cartell d'entrades exhaurides de la Fúmiga i Oques Grasses als Concerts de Vivers / Concerts de Vivers

Èxit rotund de la Fúmiga i Oques Grasses en els Concerts de Vivers. Les bandes que hi actuen el 17 de juliol a València han tornat a penjar el cartell d’entrades exhaurides després que s’ampliara l’aforament per la nova normativa de la Conselleria de Sanitat Universal, que permet 4.000 assistents als concerts a l’aire lliure. 

Segons fonts de l’organització, les noves entrades s’han esgotat pocs minuts després d'haver-se posat a la venda, tal com va ocórrer en la primera ocasió. 

La Fúmiga va presentar divendres passat el senzill "Ja no fa mal" amb la cantant de Beniarrés Samantha Gilabert. La cançó, que parla de l’aprenentatge després d’un desengany amorós, acumula ja més de 150.000 visualitzacions en Youtube una setmana després de l'estrena.

Oques Grasses acaba d’estrenar hui el seu nou disc A tope amb la vida, disponible en totes les plataformes. Després de l’èxit aconseguit amb l’àlbum Fans del sol, amb hits com "In the night" o "Serem ocells", la banda catalana torna de nou al seu estil de música fusió amb lletres que conviden a l’optimisme. "Bye bye" ha sigut la seua carta de presentació. 

També et pot interessar

stats