Paula Nieto Medina i Laura Mengó Hernández, falleres majors de València 2023

Pertanyen a les comissions Azcárraga-Ferran el Catòlic i Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (l'Antiga de Campanar)

Paula Nieto i Medina i , fallera major infantil de València 2023
Paula Nieto Medina i Laura Mengó Hernández, falleres majors de València 2023 / JCF

València ja sap quines seran les representants de la seua festa més gran per a l’any 2023. Després d’una llarga vesprada de nervis i incertesa per a les 26 seleccionades per a la Cort d’Honor, Paula Nieto Medina —de la Falla Azcárraga-Ferran el Catòlic— i Laura Mengó Hernández —Falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (l’Antiga de Campanar)— han rebut de l'alcalde, Joan Ribó, la telefonada més esperada de la seua vida, per tal de comunicar-los que el seu somni de ser falleres majors del Cap i Casal es feia realitat.

"No m’ho puc creure, de veritat, moltíssimes gràcies." Aquestes són les primeres paraules de la nova fallera major de València, Laura Mengó, que ha donat en primícia al programa d'À Punt Bona vesprada. Assegura que no té més que paraules d'agraïment per al jurat i per a les seues dotze companyes, a les quals té moltes ganes d'abraçar i a qui dedica el seu nomenament. "Són increïbles, tinc moltes ganes de viure aquest meravellós any que ens espera i espere que totes juntes puguem representar València com es mereix", ha postil·lat.

Per la seua banda, la xiqueta Paula Nieto ha contat al programa que el moment de la telefonada ha sigut molt emocionant, perquè estava al casal i com que tothom s'ha posat a cridar no ha escoltat el seu nom, però que quan ha sonat el telèfon ha pensat "Soc jo!". Assegura que el moment que més espera de les Falles 2023 és la Crida, perquè vol dir-los a tots els xiquets i xiquetes "ja estem en Falles i que les hem de disfrutar molt".

Paula Nieto i Laura Mengó, aquest dimarts
Paula Nieto i Laura Mengó, aquest dimarts / À Punt NTC

Paula Nieto i Laura Mengó començaran oficialment el seu any com a falleres majors demà dimecres després que tinga lloc a l’Ajuntament un dels actes grans de les Falles, que es podrà seguir en directe per la televisió i el web d’À Punt: la Proclamació. Però abans, les noves falleres majors estaran aquest dimecres a Les notícies del matí per a contar què suposa per a elles haver estat elegides i com afronten les Falles del 2023.

Paula Nieto i Laura Mengó prenen el relleu de Carmen Martín i Nerea López, les primeres falleres majors de la ciutat després de la pandèmia. 

Telefonada accidentada

Després de telefonar a les noves falleres majors del Cap i Casal, Ribó i el regidor de Cultura Festiva, Carles Galiana, han visitat a Paula i Laura en els seus respectius casals per fer-los entrega d'un ram de flors i el sobre amb l'acta oficial dels seus nomenaments.  La seua ha sigut una telefonada accidentada, ja que en el moment que ha començat a sonar el telèfon se li ha caigut, i per això no ha pogut respondre. 

També et pot interessar

stats