València arriba a 395 comissions falleres en sumar-ne tres de noves

Es tracta de les falles Rafael Alberti-Serra Calderona, Doctor García Brustenga-Vicente Barrera Cambra i Avinguda Manuel Soto-França

Ple de Junta Central Fallera (JCF) del mes d'octubre, celebrat dimarts
Ple de Junta Central Fallera (JCF) del mes d'octubre, que va tindre lloc dimarts / Junta Central Fallera

El ple de Junta Central Fallera del mes d'octubre ha aprovat la creació de tres noves comissions falleres a la ciutat: Rafael Alberti-Serra Calderona (amb el número de cens 393), Doctor García Brustenga-Vicente Barrera Cambra (amb el número de cens 394) i Avinguda Manuel Soto-França (amb número 395).

La delegació d'incidències de la JCF ha informat que s'han rebut tres sol·licituds i, una vegada comprovat que compleixen els requisits, ha proposat autoritzar-les, cosa que ha tirat avant per majoria. 

També s'ha aprovat la classificació provisional de falles per al 2023, que estableix un total de 23 seccions, en el cas dels monuments grans des de l'Especial fins a la 8a C, i en el cas dels monuments infantils, des de l'Especial fins a la 22a.

Respecte a la proposta de classificació de falles per a 2023, la delegació de Falla de la Junta Central Fallera ha justificat la "tardança" en la confecció en el fet que determinades comissions "no han fet arribar els contractes amb els artistes fallers en el termini estipulat". El ple ha aprovat la classificació provisional i ara s'obrirà un termini de quinze dies per a presentar-hi al·legacions. 

La Junta ha felicitat les 26 candidates a falleres majors de València 2023 després de l'acte d'elecció celebrat divendres passat en el pavelló municipal de la Font de Sant Lluís. El dia 18 d'octubre serà l'acte de la Telefonada i un dia després, la Proclamació de les falleres majors de València de 2023. 

També et pot interessar

stats