Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022

Aquest dimecres han rebut la telefonada de l'alcalde Joan Ribó i dijous tindrà lloc la proclamació oficial

Carmen Martín i Nerea López, falleres majors de València 2022

Carmen Martín (23 anys), de la falla Poeta Alberola-Totana, i Nerea López (11 anys), de la falla Enginyer Josep Sirera-Pius IX, són les elegides com a fallera major i infantil de València per a l'exercici del 2022. L'alcalde de València, Joan Ribó, els ha comunicat, a través d'una telefonada des de l'Ajuntament, la decisió dels dos jurats designats amb aquest efecte.

L'acte oficial de proclamació de Carmen i Nerea com a falleres majors de València se celebrarà aquest dijous a l'Ajuntament de la ciutat, amb assistència de l'alcalde, Joan Ribó, i representants del món de la festa.

Carmen Martín, de la falla Poeta Alberola-Totana (sector Olivereta) és odontòloga. Segons ha manifestat, els seus actes preferits són l’Ofrena i la Crida. De fet, li agrada participar en la macrodespertà que se celebra el matí de la Crida. A més, Carmen es declara una “apassionada” de la indumentària valenciana. 

Per la seua part, Nerea López, de la falla Enginyer Josep Sirera-Pius IX, estudia sisé de primària al CEIP Professor Ramiro Jover.  És fallera des dels quatre anys, té el Bunyol d’Argent i li agrada participar en els playbacks. El seu acte preferit, igual que Carmen, és l’Ofrena. 

Carmen i Nerea agafen el relleu de Consuelo Llobell i Carla García, falleres majors durant dos anys consecutius, el 2020 i el 2021, en una situació inèdita per l’ajornament de la festa a causa de la pandèmia de Covid.

Moment de la telefonada
Moment de la telefonada / Junta Central Fallera

També et pot interessar

stats