Entrevistem Colomet amb motiu del seu nou treball ‘22’

La jove comença a ser referent del panorama musical valencià

Colomet ens presenta el seu primer disc, ‘22’ / À Punt NTC

La cantant de Bèlgida (Vall d'Albaida) Paloma Aparici, més coneguda com Colomet, presenta el pròxim mes de març el seu primer disc que arreplega deu cançons inspirades en les seues experiències personals. 

Entrevistem una de les cantants que comença a ser referent en el panorama musical valencià per a saber alguna cosa més d’aquest nou treball titulat 22 i demanar-li que ens avance algun fragment en primícia. 

Per a començar, ens ha confessat que ha triat aquest nom per al disc perquè és “molt mística” i el 22 és un número molt important en la numerologia. 

Colomet ha trobat la inspiració als carrers de la seua Bèlgida natal per a crear aquest treball que barreja pop electrònic i reggaeton en valencià, i que és de temàtica variada. “Parla de les coses importants per a mi: família, amics, amor, desamor”, confessa la jove artista.

Uns moments únics que han format part de la seua vida i que ha volgut plasmar en el seu primer treball. Com el fet de desfullar la margarida del seu single Com la Dua Lipa, un avanç del seu treball que parla de “quan algú et trenca el cor i tu mateixa comences a convéncer-te que no s’acaba el món”, explica. 

La cantant i compositora es prepara per als concerts de Falles amb Zoo i La Fúmiga, que han aconseguit captar l'atenció del públic més jove. Aquest concert, que tindrà lloc el dissabte 11 de març al passeig de l’Albereda de València, serà el punt de partida de la gira "De per vida Tour" que s'iniciarà a l’estiu i la portarà per tot el territori, entre d'altres als concerts de Vivers de la capital del Túria. 

També et pot interessar

stats