Com aconseguir entrades per als concerts gratuïts de Falles?

Ja s'ha obert el termini per a inscriure's en el sorteig de 5.000 entrades que fa l'Ajuntament de València

Imatge d'arxiu d'un concert de Falles
Imatge d'arxiu d'un concert de Falles / Amstel (Europa Press)
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
08 de febrer 2023 - 17:17 Actualitzat: 20 de febrer 2023 - 18:50

L'Ajuntament de València sortejarà el pròxim 24 de febrer 5.000 entrades gratuïtes per als concerts de Falles que se celebraran al passeig de l'Albereda els pròxims 10 i 11 de març. Els cartells inclouen les actuacions de Zoo, La Fúmiga, Miss Caffeina, Fangoria i Carlos Areces & Anníbal Gómez DJ.

Per a participar-hi, els interessats i les interessades hauran d'omplir aquest formulari web que s'ha habilitat aquest dilluns a les 00:00 hores i es tancarà dimecres 22 a les 23:59 hores.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha destacat que la ciutadania ha acollit molt bé la iniciativa. Per això l'Ajuntament vol que tot el veïnat amb interés per assistir-hi puga optar a les invitacions gratuïtes en igualtat de condicions.

Qualsevol persona empadronada a la ciutat de València i amb setze anys o més podrà optar a aconseguir entrades si s'apunta en qualsevol moment de dilluns, dimarts o dimecres d'aquella setmana. En el formulari es podrà marcar per a quin dels dos concerts es té interés o si es vol optar a obtindre entrades per als dos dies.

El divendres 24 de febrer a les 12:30 hores es farà un sorteig públic per a adjudicar 2.500 entrades dobles i gratuïtes. A continuació s'informarà a través del correu electrònic les persones guanadores i, posteriorment, s'enviaran per la mateixa via les invitacions personalitzades amb instruccions detallades.

A més de les persones adultes, també podran accedir als concerts les menors de catorze anys amb la invitació corresponent i en companyia de la mare o pare, o tutor o tutora identificats com a tals. Si ja han complit els catorze o els quinze anys, podran accedir als concerts amb la invitació corresponent i amb una autorització firmada per la mare, el pare, el tutor o la tutora. Si les persones menors d'edat tenen setze anys complits o dèsset, podran accedir al festival en les mateixes condicions que les persones adultes sense necessitat d'autorització.

En el cas de persones menors que requerisquen autorització, les persones adultes responsables d'elles hauran d'omplir un annex amb l'autorització i el document de descàrrega, que els fa responsables del menor o la menor que acudisca al concert.

També et pot interessar

stats