Elia Barceló presenta ‘Amores que matan’, ambientada en l’estiu mediterrani

L’escriptora d'Elda aposta per canviar els àmbits sòrdids i freds de la novel·la negra per imaginaris més càlids

Elia Barceló presenta la seua nova novel·la, 'Amores que matan' / À Punt NTC

Elia Barceló arriba a la Fira del Llibre d'Elx (Baix Vinalopó) amb el seu nou llibre, Amores que matan, a les mans. Publicat el passat 30 de març, és el segon d'una tetralogia formada per una novel·la per cada estació de l'any.

L'escriptora d'Elda (Vinalopó Mitjà), que va situar la primera entrega a la primavera i ara ho fa a l’estiu, li pega la volta als ambients sòrdids, freds i boirosos de la novel·la negra nòrdica i opta per exposar els crims i els misteris al sol, al balneari Santa Rita, un lloc imaginari entre Elx, Santa Pola i Alacant.

Premi Nacional de Literatura Infantil i Juvenil 2020, Barceló aposta també per canviar el perfil clàssic de les víctimes i dels assassins i decideix que a les seues novel·les no mor cap dona.

L’escriptora aprofita per a reivindicar creadores talentoses de tots els àmbits que han estat maltractades per la societat, en aquest cas Marianne von Werefkin, una expressionista russa “meravellosa”, assegura, “que està representada en molts museus, però amb només una obra”.

També et pot interessar

stats