El Diluvi calfa motors per a la gira de 'Present', el seu últim disc

El grup de l'Alcoià inicia la nova gira el 12 de febrer a Barcelona i després farà parada a Sagunt, Torrent i Teulada-Moraira

Compte arrere per a poder gaudir en viu de l'últim disc d'El Diluvi / À Punt NTC

L'estil que més els caracteritza, però desenvolupant-lo al màxim, buscant noves sonoritats. Així és com defineix Flora Sempere, veu i bandúrria d'El Diluvi el nou disc del grup, Present. En l'àlbum en el qual exploren noves veus, la incorporació de sintetitzadors i l'autotune, però sense allunyar-se gens ni miqueta de la música que els distingeix.

Pep Gimeno 'Botifarra'Smoking Souls, Auxili o Buhos són tan sols artistes que col·laboren amb El Diluvi en Present. "Hem volgut que fora gent molt propera al grup, hem buscat directament l'amistat", ha explicat David Payà, veu i violí del grup.

El quint disc de la banda, on continuen presents els sons reggae i pop, els ritmes llatins i les lletres reivindicatives amb denúncia social, es presentarà en directe per primera vegada el 12 de febrer a Barcelona. El dia 18 de febrer actuaran a Sagunt, el 26 a Torrent i més tard a Teulada-Moraira.

També et pot interessar

stats