El Diluvi, tres voltes present

Des de l’inici de les emissions d’À Punt, El Diluvi ha sigut un convidat recurrent en la ràdio, televisió i el web

Territori en concert | El Diluvi
05 de juny 2021 - 17:11

És difícil portar el compte de totes les aparicions que ha tingut el grup El Diluvi des dels primers passos d’À Punt, ja que la seua presència és una constant en la ràdio, el web i les xarxes o els programes de la televisió.

Repassem algunes de les seues visites, començant per la més recent, el directe en Territori en concert, on ens expliquen els seus orígens o com ha sigut el procés d’adaptar un poema d’Ausiàs March.

Probablement el programa pel qual han passat més voltes és Territori sonor, on sempre han vingut a explicar-nos totes les seues novetats discogràfiques o gires de concerts.

En el web i les xarxes la seua presència també és una constant, ja siga al programa de continguts digitals Plis Play...

 ...la secció #EtSona, on descobrim des d’Instagram les novetats de música creada per valencians...

 ...o recuperem en TikTok el seu himne feminista per reivindicar el 8M.

El Diluvi també va acceptar el repte de participar en L’estudi, un dels primers programes emesos a la televisió, en el qual dos grups de música havien d’adaptar la cançó de l’altre i en la conclusió tocar conjuntament.

També van acompanyar a Xènia i Nelo Gómez, a València Califòrnia, en el seu recorregut pel País Valencià per a conéixer comarca a comarca els seus músics.

També en els informatius El Diluvi ha estat present. En els últims mesos els d'Alcoi han posat la seua música en la secció de cultura amb els videoclips L'amor que fem, Culminació o Tot amor falla, que van presentar el passat mes d'abril. També vam veure Flora Sempere, la vocalista d'El Diluvi, durant la presentació de la programació d'Oh la Cultura, al Teatre Principal de València. Un cicle de concerts per fer despertar la cultura durant l'estiu 2020, després del confinament més dur.

Per acabar, El Diluvi també va ser l’encarregat de musicar la cançó introductòria de Filmoretrats, un programa en el qual descobríem localitzacions cinematogràfiques de diferents ciutats valencianes.

També et pot interessar

stats