"Diga-li", el vídeoclip amb què torna Auxili després de dos anys de silenci

La banda d’Ontinyent ha estrenat aquest dimecres a les 20:00 hores el seu nou videoclip a totes les plataformes

Torna Auxili

Auxili va anunciar fa només alguns dies que tornarà als escenaris en 2022 després de dos anys de silenci i, des de llavors, l’expectació per saber què és el que la banda d’Ontinyent ha preparat durant aquest temps ha anat creixent. 

Perquè el seu públic vaja calfant motors, aquest dimecres ha estrenat single i videoclip, tot al mateix temps: Diga-li. Un reggae fusió, ple de força, tendresa i ràbia amb què el grup vol traslladar a les seues seguidores i seguidors les ganes que tenen de tornar a pujar-se'n a un escenari i tornar a fer el que més els agrada.

Després de l'aturada de màquines en el remat de la gira Tresors al final de 2019 i de dos anys de silenci absolut, aquesta nova cançó és tota una declaració d’intencions: "Venim de nou, clar, que no en teníem prou”, i “ganes de sentir-vos dinamitar de nou la plaça", són algunes de les estrofes d’aquest single amb què la banda es desgela després de dos anys allunyada dels escenaris i es prepara per a tornar amb més força encara. 

I no només és clara la lletra, en el videoclip que ja està disponible a plataformes com YouTube o Twitch podem veure els mateixos integrants de la banda cantant dins de containers frigorífics i neveres, representant eixe desgel del temps i la tornada al riu d'alegria i rebel·lia que els caracteritzen.

De moment, i a l'espera que llancen més singles i publiquen el seu nou treball, els de la Vall, com ells mateixos es defineixen, han confirmat ja data per a dos concerts per a l’abril de 2022. 

També et pot interessar

stats