El dibuix, la música i la literatura es donen cita en la nova edició del Baba Kamo

La fira del llibre il·lustrat celebra la 4a edició aquest cap de setmana, al Centre del Carme Cultura Contemporània de València

El Centre del Carme Cultura Contemporània de València acull la 4a edició del Baba Kamo / À Punt NTC

Les paraules il·lustrades protagonitzen l’escena cultural aquest cap de setmana a la ciutat de València. El Centre del Carme Cultura Contemporània de València (CCCC) acull la quarta edició del festival del llibre il·lustrat Baba Kamo, una nova entrega que fixa el focus en “el crit per la llibertat i la reivindicació de les vides en els marges”, utilitzant el llibre il·lustrat com a eina fonamental per a desenvolupar el pensament crític i la sensibilitat estètica. 

Els organitzadors han seleccionat 116 artistes entre les 225 propostes rebudes, que han arribat de 14 països. En més de 30 expositors, els assistents al festival podran gaudir de tallers, xarrades i expositors d’editorials com Bromera, Limonero, Fulgencio Pimentel o la portuguesa Pato Lógico. Entre les activitats organitzades hi ha la revisió de dossiers d'il·lustració a càrrec de Mark Mills, de Plum Pudding Illustration Agency i el taller per a la xicalla "Mira, toca, escolta, experimenta! Com acompanyar la lectura dels més menuts", amb Anna Juan. A més, la cantautora Lorena Álvarez i l'il·lustrador Elías Taño faran un espectacle de dibuix i música en directe.

La música també està present entre l’amplia programació, amb un espectacle de cloenda a càrrec de la Sedajazz Happy Band, una formació que integren joves músics de 7 a 13 anys que interpreta composicions de reggae, ska, soul i jazz.

El festival l’organitza l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL), amb el suport de la Direcció General de Cultura i Patrimoni i el patrocini de València Activa.

També et pot interessar

stats