David Sánchez Llongo plantarà en Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal l'any vinent

L’artista va guanyar el primer premi de Secció Especial el 2023 amb la falla “Kromatica” i enguany ha quedat en segon lloc

L'artista, David Sánchez Llongo, encaixant la mà am el president de la comissió Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal, Francisco Segura Hervás
L'artista, David Sánchez Llongo, encaixant la mà am el president de la comissió Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal, Francisco Segura Hervás / Comissió Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal

L’artista faller David Sánchez Llongo plantarà l’any vinent la falla de la comissió Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal, segons ha anunciat la comissió en un comunicat aquest dimecres. 

Sánchez Llongo va saltar a la fama el 2023 quan va guanyar el primer premi de Secció Especial amb només trenta anys per la falla “Kromatica”, que va dissenyar conjuntament amb Dani Gómez, per a la comissió de Misser Mascó - Arévalo Baca, més coneguda com l’Exposició. També va guanyar el primer premi de les Fogueres d’Alacant pel monument “L-Mental”, un encàrrec de la foguera Diputació-Renfe.

Així mateix, enguany s’ha quedat molt a prop de tornar a tocar el cel amb un segon premi per a la falla “Sensitiva, descobrint els cinc sentits”, realitzada per a la mateixa comissió , i ha aconseguit altres premis destacats a Utiel, Cullera i Alzira. Des que va obrir el seu taller el 2010, Sánchez Llongo ha participat en la creació de més de huitanta falles en tot el territori. 

Segons el comunicat, l’artista ha manifestat que en el seu taller tenen moltíssimes ganes de “competir al més alt nivell” en les Falles del 2024, i ha agraït la confiança depositada per la comissió en el seu equip. “Ho donarem tot”, ha assegurat.

Per la seua banda, el president de la comissió, Francisco Segura Hervás, ha manifestat que amb l'arribada de Sánchez Llongo s'obri una nova etapa en la història de la falla, en què, confien continuar sumant molts èxits “gràcies al talent d'un gran artista que ha demostrat que entén el que significa plantar en la Secció Especial”.

La comissió buscava un nou artista des que Pere Baenas va anunciar fa unes setmanes que deixa de plantar en Secció Especial després de vint-i-cinc anys consecutius perquè “l'ofici s'ha tornat cada vegada més insostenible”. Ara que ja en tenen un de nou, asseguren que estan molt emocionats i que esperen amb ànsies veure el resultat del treball de Sánchez Llongo. 

També et pot interessar

stats