David Agulló s’estrena com el pregoner més jove del Misteri d’Elx

És un apassionat del cant i participa en les festes en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció des dels set anys

Agulló té 15 anys i és el segon pregoner que canta
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
06 d'agost 2023 - 17:10 Actualitzat: 06 d'agost 2023 - 22:02

David Agulló és l’últim cantor del Misteri d’Elx (Baix Vinalopó) i dissabte es va adreçar als il·licitans des del balcó de l'ajuntament en un acte que va incloure focs d'artifici i un espectacle de ballet aeri i acrobàcies a trenta-cinc metres d'alt.

"Quan vaig eixir al balcó em va recordar quan s'obrin les portes del cel de la basílica de Santa Maria, i tothom aplaudeix", ha dit Agulló. Amb només 15 anys ha sigut el pregoner més jove de les festes patronals en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció, i el segon que canta, després que Blanca Paloma ho fera l'any passat. A més, participa en el Misteri des dels set anys, on ha fet papers com el de l’àngel de la magrana o el de Maria Major.

L'acte va incloure focs d'artifici i un espectacle de ballet aeri i acrobàcies
L'acte va incloure focs d'artifici i un espectacle de ballet aeri i acrobàcies / Ajuntament d'Elx

El Misteri li va despertar la passió pel cant, que el va dur a presentar-se a un càsting multitudinari amb 700 candidats, cosa que li va donar l'oportunitat de formar part del musical Los chicos del coro al teatre La Latina de Madrid.

"El Misteri m'ha donat el cant i és pel que ara mateix estic vivint", ha confessat Agulló, que encara que ha aconseguit mantenir la veu blanca de cantor, s'haurà d'acomiadar enguany d’aquesta festa per la seua alçada, de més d'un metre huitanta. "Ho faré en gran, i encara que ja no participe en el Misteri, seguiré en l'escolania. M'ha donat molt", ha afegit.

També et pot interessar

stats