Un xiquet del Misteri d’Elx protagonitzarà el musical ‘Los chicos del coro’ a Madrid

David Agulló ha fet de Maria la Major durant quatre anys i ara li ha arribat l'oportunitat de saltar del cadafal als escenaris

Un xiquet del Misteri d’Elx protagonitzarà el musical ‘Los chicos del coro’ a Madrid / À Punt NTC

Després de quatre anys fent de Maria la Major en el Misteri d'Elx, el xiquet David Agulló, debutarà com a protagonista en el musical Los chicos del coro, que s'estrena a Madrid la setmana que ve. 

David canta amb l'escolania del Misteri des dels set anys i, ara que li ha arribat l'oportunitat de saltar del cadafal als escenaris, no la vol desaprofitar, conta a À Punt. 

Després de quatre anys actuant en El Misteri cantar no era cap problema per a David, aquest espectacle patrimoni de la humanitat ha sigut una gran escola. De fet, el seu mestre de capella del Misteri, Javier Gonzálves, diu que el jove té una gran veu perquè és un xiquet amb qui es pot treballar i que sempre ha fet els deures. Però ballar i interpretar sí que representava tot un repte per a ell. “Se m’ha fet un poquet costera amunt la interpretació”, reconeix. 

Més enllà de la seua faceta artística, David és un estudiant d'excel·lents que abans tenia clar que seria enginyer, però que ara no descarta els escenaris, reconeix. I, potser, en un futur, tornar a casa. “Ser mestre de capella seria un gran honor”, afirma.

També et pot interessar

stats