Blanca Paloma inaugura les festes d'Elx amb un pregó apassionat

La cantant il·licitana, finalista de la primera edició del Benidorm Fest, ha donat la benvinguda a les celebracions en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció davant de 5.000 persones

Blanca Paloma cantant durant el pregó / À Punt NTC

Més de 5.000 persones han celebrat aquest divendres l'inici de les festes patronals d'Elx (Baix Vinalopó) en honor de la Mare de Déu de l'Assumpció. Blanca Paloma ha sigut l'encarregada de fer el pregó des del balcó de l'ajuntament, amb un discurs apassionat entorn d'elements històrics, culturals i tradicionals il·licitans. L'artista, una de les finalistes en la primera edició del Benidorm Fest 2022, ha tancat la seua intervenció entonant a cappella una cançoneta que ha definit com el seu "particular homenatge" a Elx, a les seues festes i a la seua Mare de Déu.

La cantant, acompanyada per l'alcalde de la ciutat, Carlos González, els portaveus municipals i les reines i les dames de les festes, ha sigut distingida durant l'acte amb el Ram d'Or com a reconeixement als seus mèrits i qualitats professionals.

Les festes d'Elx se celebren fins al 16 d'agost i comptaran amb actes com la representació del Misteri d'Elx, les mascletaes, l'Ofrena a la Mare de Déu de l'Assumpció, les desfilades de Moros i Cristians i diversos concerts, com el de La Fúmiga i Maluks, Loquillo i OBK, Varry Brava i Rosa López, entre molts altres.

També et pot interessar

stats