Ixen a la venda quasi un miler d’entrades per al Misteri d’Elx

El preu de les localitats per a les primeres representacions sense restriccions, dels dies 11, 12 i 13 d’agost, va de 7 a 60 euros

Les localitats que s'han posat a la venda es poden adquirir des de set euros
Les localitats que s'han posat a la venda es poden adquirir des de set euros / À Punt NTC

El Patronat del Misteri d’Elx ha posat a la venda les entrades per a les representacions del Misteri d’Elx dels pròxims 11, 12 i 13 d’agost, quan es recuperarà aquesta tradició medieval en les dates tradicionals i sense restriccions d’aforament. Les localitats es poden adquirir per a cinc zones diferents i oscil·len entre els 7 euros i els 60, depenent de la ubicació i la jornada.

La pandèmia ha privat Elx d’aquestes representacions d’origen medieval en els últims dos agosts. Enguany, es posen a la venda 971 seients, repartits en cinc zones de la basílica de Santa Maria, per a seguir unes representacions declarades patrimoni immaterial de la humanitat per la Unesco.

Les entrades es poden comprar a través del web del Misteri o a la Casa de la Festa. Com a novetat, els compradors podran triar-les sobre un nou plànol de distribució.

El Patronat del Misteri d’Elx ha destacat que enguany se simplifica el procés de venda d’entrades, amb més punts de venda, per a afavorir la venda als visitants. 

També et pot interessar

stats