El D*na Restaurant porta l'alta gastronomia als carrers de Dénia

Aquest cap de setmana es torna a celebrar la cita culinària, coincidint amb l'obligatorietat del certificat covid en la restauració

Inauguració de l'edicio 2021
Inauguració de l'edicio 2021 / À Punt NTC

Els xefs de renom, els plats d'alta cuina i els productes frescos tornen a enriquir la capital de la Marina Alta aquest cap de setmana. El D*na Festival, enguany com D*na Restaurant, se celebra a Dénia fins dilluns amb una proposta que té com a objectiu fer gaudir als assistents d'una cultura gastronòmica única al món.

Així, amb el suport de l'Ajuntament de Dénia, Turisme Comunitat Valenciana i el xef Quique Dacosta, el festival ha organitzat en dos escenaris i en diversos establiments nombroses xarrades sobre el món de la cuina, la viticultura, la nutrició, el turisme gastronòmic o la gestió de la restauració. A més, els menuts i menudes de la família podran participar en tallers per a aprendre a fer coques, galetes, dolços i gelats.

Les ponències de distingits xefs com el mateix Quique Dacosta, Ricard Camarena o Begoña Rodrigo, entre molts altres, completen la programació.

No obstant això, la tornada del festival coincideix amb el primer cap de setmana de la implantació del certificat covid per a entrar en bars i restaurants amb aforament superior a 50 persones, així com en esdeveniments multitudinaris on no siga possible l'ús de la mascareta.

Encara que està previst que l'assistència siga multitudinària, les persones interessades a participar en les activitats han de fer reserva prèvia a través del web.

També et pot interessar

stats