Convent de Jerusalem repassa la seua història a través dels espolins de falleres majors

Descobreix en la galeria la indumentària de l'exposició benèfica, que comprén des del 1967 fins a l'actualitat, i que ha recaptat més de 5.000 euros

Exposició solidària de la falla Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal
Exposició solidària de la falla Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
11 de febrer 2024 - 18:57 Actualitzat: 12 de febrer 2024 - 12:10

La falla Convent de Jerusalem - Matemàtic Marzal de València ha recaptat més de 5.000 euros per a l'associació Mares en Acció a través de l'exposició dels espolins que han lluït les màximes representants de la comissió des del 1967 fins a l'actualitat.

Es tracta d'una iniciativa solidària que mostra 66 vestits que cadascuna de les falleres majors de la comissió han lluït en l’acte de l’exaltació, des de l’any 1967 fins a l’actualitat. Els han portat trenta falleres majors i dènou falleres majors infantils en un dels actes més importants del seu regnat, el de l'exaltació.

Són, en tots els casos, vestits de seda amb dibuixos dels segles XVIII, XIX i XX elaborats manualment en telers de fusta de forma artesana per l'últim velluter, Vicente Enguídanos i per les firmes Garín, Vives i Marí, Rafael Català o la Companyia Valenciana de la Seda. 

Tots els diners recaptats en la mostra es destinaran íntegrament a l'associació Mamàs en Acció, una iniciativa que vol donar suport als xiquets i xiquetes hospitalitzats que es troben en situació vulnerable.

També et pot interessar

stats