L’artista Pere Baenas deixarà de plantar per a Convent de Jerusalem

L’artista i la comissió del centre de València trenquen “de mutu acord” i després de tres primers premis i tres tercers

Convent Jerusalem   Mathematic Marzal Horitzontal
Monument que va crear Pere Baenas per a Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal i que es va endur el primer premi el 2022 / P. Gonzalez i P. Marín

La d’enguany serà l'última falla que l’artista Pere Baenas plante per a Convent Jerusalem - Matemàtic Marzal de València. Després d’haver aconseguit per a aquesta comissió tres triomfs absoluts pels sis monuments plantats en els últims anys, l’artista i la comissió “de mutu acord” han decidit posar punt final a un cicle de huit anys i set monuments plantats en Especial.

La comissió ha comunicat aquest dilluns la notícia, al mateix temps que agraïa “la dedicació, el bon saber fer i l’honradesa que han caracteritzat tot i cadascun dels seus monuments”.

Per tant, i amb aquest anunci, el monument que en a penes unes setmanes començarà a plantar-se en l’encreuament d’aquests dos cèntrics carrers de València serà l’últim de Pere Baenas per a la comissió. “Si aconseguira el seu quart primer premi en l’any del comiat, seria l’artista més guardonat que ha plantat en la nostra comissió”, apuntaven des de la falla.

Dels set monuments d’Especial que la comissió ha encomanat a Pere Baenas, aquest ha guanyat tres primers premis i tres tercers. El seté premi, caldrà esperar fins al 16 de març per a saber quin és. 

També et pot interessar

stats