Dos concerts homenatjaran Ovidi Montllor al Teatre Principal de València

Els concerts seran el 18 i 19 de desembre, a les 20.00 hores, i hi participaran nombrosos artistes valencians

Les entrades per als dos concerts estaran a la venda a partir del dia 3 de novembre en la web de l'IVC
Les entrades per als dos concerts estaran a la venda a partir del dia 3 de novembre en la web de l'IVC / IVC
30 d'octubre 2020 - 15:39

Dos concerts retran homenatge a Ovidi Montllor el mes de desembre. Commemoraran el 25é aniversari de les vacances de l’alcoià, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable.

El Teatre Principal de València acollirà els dies 18 i 19 de desembre, a les 20.00 hores, estes cites musicals que reuniran en un mateix escenari Toti Soler, Miquel Gil, Júlia, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, El Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos, tots ells versionant temes d’Ovidi. A més, els concerts, amb el mateix programa, es reeditaran ja entrat el 2021 a tres ciutats valencianes: el 9 de gener a Alacant, el 16 de gener a Castelló i el 6 de febrer a Alcoi.

La direcció escènica dels concerts ha anat a càrrec de Rafa Jordán, que ha explicat: “L’homenatge a Ovidi Montllor que preparem al Teatre Principal està fonamentat en tres elements principals. El primer és la música, l’Ovidi músic, amb 14 artistes que faran una actualització del seu repertori. Un altre dels elements és l’Ovidi actor i cineasta, i tindrem tres curts fets per a l’ocasió. Finalment, el darrer element és la literatura, la paraula, amb la presència de textos i personatges literaris, de poetes, que han marcat la vida de l’Ovidi i que després hem vist traduït a la seua obra. En aquest aspecte, destaca la relació de l’artista amb poetes i fonamentalment amb Joan Valls, un dels poetes contemporanis seus, en l’Alcoi dels anys 70, que d’alguna manera també estarà present en els espectacles”.

Les entrades per als dos concerts estaran a la venda a partir del dia 3 de novembre en la web www.ivc.gva.es.

També et pot interessar

stats