Bunyol celebra la Tomatina infantil després de dos anys

La batalla, per a menors d’entre 4 i 14 anys, serveix d’aperitiu per a la festa gran del pròxim dimecres

Imatges de la tomatina infantil celebrada aquest dissabte a Bunyol / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
27 d'agost 2022 - 06:30 Actualitzat: 29 d'agost 2022 - 11:25

La Tomatina no és solament una festa per als adults. Per aquest motiu, després de dos anys de pandèmia, l’Ajuntament de Bunyol ha recuperat també, a més de la batalla tradicional, la celebració de la Tomatina infantil, que amb la setena edició permet a xiquets i xiquetes tindre la seua pròpia batalla de tomata.

Aquest dissabte, la plaça de Bunyol ha acollit la minibatalla infantil, que ha durat vora 40 minuts. 

La Tomatina Infantil va nàixer el 2013 i se celebra sempre l'últim dissabte del mes d'agost, com a aperitiu per a la Tomatina tradicional, que té lloc l’últim dimecres d’agost. La festa infantil està oberta a tots els menors de 4 a 14 anys, que són els únics que hi poden participar.

Tomatina en realitat virtual

Per als que no poden assistir a l'esdeveniment i siguen amants de la festa, s’ha fet una proposta per a tots els perfils i condicions. Es podrà gaudir de La Tomatina VR Experience, un joc de realitat virtual interactiu que permet participar en una batalla tridimensional, on el jugador ha de llançar i esquivar tomaques, submergint-se en elements com l’aigua dels balcons, els camions, la música o el bullici de gent.

També et pot interessar

stats