La Tomatina de Bunyol arriba al món virtual d’'Animal Crossing'

En l'univers del videojoc la festivitat prendrà el nom de Festival de la Tomaca, que se celebrarà fins al dia 31 d'agost

Tres personatges jugables posen amb les samarretes temàtiques del Festival de la Tomaca amb l'ànec Ketchup
Tres personatges jugables posen amb les samarretes temàtiques del Festival de la Tomaca amb l'ànec Ketchup / Nintendo
À Punt NTC
Gaspar Molín @apuntnoticies
20 d'agost 2022 - 22:52 Actualitzat: 21 d'agost 2022 - 09:10

La Tomatina torna a Bunyol enguany després de dos anys de pausa a causa de la pandèmia i també a les pantalles de jugadores i jugadores de tot el món gràcies a la franquícia Animal Crossing. Aquest joc de simulació de vida de l'empresa japonesa Nintendo recull celebracions típiques de diversos racons del món. Ara, aquesta festa d’interés turístic internacional tan estimada al país nipó arriba a les illes virtuals habitades per adorables animals parlants.

L'anunci l'ha fet aquest dissabte la Canela a les xarxes socials d'Animal Crossing: New Horizons, en tots els idiomes en què està disponible el joc. En l'univers del videojoc la festivitat prendrà el nom de Festival de la Tomaca, un fruit que es pot cultivar després de l'última gran actualització. A més, han dissenyat una samarreta commemorativa que només es podrà adquirir abans del dia 31 d'agost, quan els carrers de Bunyol es tornen rojos.

En resposta de l'anunci, els i les fans de la franquícia han demanat que s'incloguen les festes típiques de la seua zona en el videojoc. També han celebrat la decisió les persones aficionades a Animal Crossing de Bunyol, tot i que hi ha qui ha assenyalat que no és la primera vegada que es pot veure aquesta fascinació per la festivitat en productes culturals japonesos.

Altres han fet bromes sobre la presència de Kétchup, l'ànec amb cap de tomaca que apareix en la imatge amb què s'ha il·lustrat l'anunci, i el seu paper durant la Tomatina.

La televisió d’À Punt emetrà en directe i de manera íntegra la Tomatina d’enguany el pròxim 31 d’agost. 

També et pot interessar

stats