À Punt retransmet la Tomatina 2022

El pròxim 31 d’agost la televisió d’À Punt tornarà a emetre en directe la Festa d’Interés Turístic Internacional que comença a les 12:00 hores

La Tomatina de Bunyol, en una edició anterior
La Tomatina de Bunyol, en una edició anterior
25 de juliol 2022 - 14:16

À Punt Mèdia i l’Ajuntament de Bunyol signen un conveni de col·laboració per a la difusió de la festa de la Tomatina de Bunyol 2022.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, i l’alcaldessa de Bunyol, Juncal Carrascosa, han tancat un acord per a treballar conjuntament per a difondre i promocionar la festa. 

Alfred Costa ha destacat que “aquest conveni plasma l’interés d’À Punt Mèdia per una festa tan popular com la Tomatina, però també per la promoció de l’atractiu mediambiental, cultural i gastronòmic de Bunyol”.

Juncal Carrascosa, alcaldessa de Bunyol, s’ha mostrat encantada de tindre a À Punt implicada en la difusió “no només de la festa, sinó també de la nostra cultura i de Bunyol”

Mar Iglesias (presidenta CVMC), Alfred Costa (director general À Punt), Juncal Carrascosa (alcaldessa Bunyol), Maria Vallés (regidora de Festes de Bunyol)
Mar Iglesias (presidenta CVMC), Alfred Costa (director general À Punt), Juncal Carrascosa (alcaldessa Bunyol), Maria Vallés (regidora de Festes de Bunyol) / Departament de Comunicació

En aquest sentit, la televisió d’À Punt emetrà en directe i de manera íntegra la Tomatina d’enguany el pròxim 31 d’agost. Així mateix, la televisió valenciana tindrà l’exclusiva de l’emissió per a la Comunitat Valenciana, així com el dret de les imatges que puguen interessar a les televisions de FORTA.

Els mitjans públics difondran i informaran de les activitats relacionades amb la Tomatina de Bunyol 2022 a través de les seues finestres, tant en els espais informatius com en la resta de la programació.

A més, Costa ha assenyalat que “amb aquest acord, À Punt Mèdia cedirà el senyal pool a la televisió municipal Radio Buñol Televisión per a la seua pròpia retransmissió, cosa que compleix el nostre objectiu de col·laboració amb les televisions locals i comarcals que vertebren el territori”

També et pot interessar

stats