Botifarra inaugurarà a Bellreguard el Barnasants, que enguany programa 17 concerts

Els nous treballs discogràfics de Cesk Freixas i del cantautor xilé Nano Stern podran escolatar-se a Alacant i València

El cantautor xativí Botifarra presentarà el seu últim àlbum a Bellreguard el dissabte
El cantautor xativí Botifarra presentarà el seu últim àlbum a Bellreguard el dissabte / Claudia Marconell

Pep Gimeno, Botifarra, donarà el tret d’eixida a una nova edició del Barnasants, que començarà dissabte i que enguany oferirà 17 concerts. Alguns d’aquests espectacles, on hi haurà fins a tres presentacions de nous treballs discogràfics, tindran lloc en noves seus. Onil, Quatretonda, la Universitat d’Alacant, així com la Beneficència de València s’incorporen com a seus d’aquest projecte musical, que enguany embarca autors com Cesk Freixas, el cantautor xilé Nano Stern, Sergi Contrí o Paz Aguado.

El Barnasants d’enguany començarà dissabte amb el concert que oferirà Botifarra a Bellreguard, dins de la gira del seu nou disc, Ja ve l’aire. El Barnasants continuarà el 18 de febrer amb un concert de Petita Festa, que reunirà el guitarrista Toti Soler i a la cantautora Gemma Humet.

Al maig, Cesk Freixas mostrarà al públic el poemari de Roc Casagran, el seu nou treball discogràfic, Direm Nosaltres. El recital, en el qual estarà acompanyat per la guitarra de Víctor Nin, serà a la Universitat d’Alacant l’11 de maig.

Uns dies després, el divendres 19 de maig el centre de la Beneficència de València acollirà la presentació d’un altre treball discogràfic. Serà el concert del cantautor xilé Nano Stern, que fusionarà poesia, cant i memòria en un repertori amb el qual retrà homenatge a Víctor Jara, en el cinquanta aniversari del seu assassinat.

A banda d’aquests artistes, Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Albert Pla, un homenatge a Ovidi Montllor, a més de l’espectacle El tocadiscos de Joan Fuster o el de Va de Dones són altres concerts programats dins de la nova edició de Barnasants, que s’allargarà fins al juny. 

També et pot interessar

stats