'El tocadiscos de Joan Fuster' sona aquest cap de setmana al Teatre Principal de València

A partir d'una selecció de textos de l'assagista es reflexiona sobre el moviment cultural que suposà la Nova Cançó

'El tocadiscos de Joan Fuster' sona aquest cap de setmana al Teatre Principal de València / À Punt NTC

El tocadiscos de Joan Fuster celebra l'any de l'autor aquest cap de setmana al Teatre Principal de València. A partir d'una selecció de textos de l'assagista i amb música en directe es reflexiona sobre el moviment cultural que suposà la Nova Cançó. 

Les càmeres d'À Punt s'han colat en els últims assajos. L’espectacle teatral viatja als inicis dels anys 80. Després de patir l'atemptat, un Joan Fuster desencantat rep a sa casa de Sueca Teresa, una periodista amb qui parlarà de música. Tal com explica el cantant Pau Alabajos, director musical de l’obra, de la conversa es desprenen qüestions socials, polítiques i mundanals. 

Una conversa fictícia imaginada per l'autor Alabajos en què, eclipsat per l'assagista, descobreix el Fuster més humà. “La periodista, que serà rebuda en un primer moment en sec, anirà a poc a poc trencant idees i anirà acabant convertint-se en una conversa”, assegura l’actor Alfred Picó. 

El sentit d'una nova visió del seu llegat a través de les lletres de la Nova Cançó, aquell moviment cultural que transformà el nostre país.

També et pot interessar

stats