Blanca Paloma: "Eurovisió no està preparat per a l’espai íntim d’‘Eaea’”

La il·licitana, que ha quedat en dessetena posició, ha assegurat que continuarà fent propostes “arriscades” i que “hi ha Blanca Paloma per a una bona estona”

Blanca Paloma: "Eurovisió no està preparat per a l’espai íntim d’‘Eaea’” / À Punt NTC

Blanca Paloma, representant d'Espanya en Eurovisió 2023, ha assegurat que al festival "hi ha moltes coses que no tenen a veure" ni amb ella ni amb "la cançó" i que "potser el concurs no està preparat per a l'espai íntim" que han creat amb Eaea.

Tot i les altes expectatives, la il·licitana amb la interpretació d'Eaea va sumar 100 punts: 95 punts del jurat professional i només cinc del televot, la qual cosa la va relegar a la dessetena posició de la taula d'Eurovisió. 

Amb tot, la cantant ha assegurat estar "molt bé, feliç i molt agraïda, perquè hem arribat fins ací amb una proposta molt arriscada, preparats per a tot: per a guanyar i per al que ha passat, també". En aquest sentit, Blanca Paloma ha animat les futures candidatures que “no deixen de presentar-hi propostes arriscades”.

L'opinió de l'audiència va ser una gran llosa per a les aspiracions de la delegació espanyola, que somiava a repetir una gran actuació com la de Chanel l'any passat, quan es va arribar fins a la tercera posició, només superada per Ucraïna i el Regne Unit.

"Estem fent una cosa molt particular", ha defés Blanca Paloma, que considera que Eurovisió és “potser un concurs que té altres factors que se'ns escapen”. “Ací hi ha moltes coses que no tenen a veure amb mi o amb la cançó”, ha conclòs.

“El lloc al qual et portem amb Eaea, que és una invocació, és més íntim i potser aquest festival no està preparat per a aquest espai que hem creat". Amb tot, l’artista ha afirmat que “hi ha Blanca Paloma per a una bona estona” i ha assegurat que “ho continuarà fent”.

També et pot interessar

stats