El bes entre Colau i Ayuso dona la benvinguda al Primavera Sound de Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona i la presidenta de la Comunitat de Madrid apareixen en una gran lona besant-se, a l’estil de l’icònic grafit del Mur de Berlín dels dirigents comunistes

Una parella es fa una foto davant la lona del bes de Colau i Ayuso del Primavera Sound de Barcelona
Una parella es fa una foto davant la lona del bes de Colau i Ayuso del Primavera Sound de Barcelona / Alejandro García (Efe)

Un bes Colau i Ayuso dona la benvinguda als assistents al Primavera Sound, el festival que acull Barcelona aquest cap de setmana. Es tracta d'una lona de grans dimensions on apareixen l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, agarrant-se pel muscle i fent-se un bes als llavis.

Les reminiscències d’aquesta lona amb el reconegut grafit de l’artista Dmitri Vrúbel sobre el Mur de Berlín, on apareixen besant-se els líders comunistes Erich Honecker i Leonid Bréjnev són evidents.

El reconegut grafit del bes, de l’artista Dmitri Vrúbel, sobre el Mur de Berlín
El reconegut grafit del bes, de l’artista Dmitri Vrúbel, sobre el Mur de Berlín / À Punt NTC

La lona, col·locada en un dels accessos a dos dels escenaris principals, advoca per la "diversitat, cultura i tolerància". Un missatge que es pot llegir al costat de les dues ciutats que governen les alcaldesses: "Barcelona + Madrid = Primavera Sound", posa en la lona.

L’organització del festival no ha donat cap explicació oficial sobre la motivació de la lona, encara que, com a rerefons d’aquest gran cartell, està l’anunci que el 2023 aquest festival també celebrarà una edició a Madrid. El primer cap de setmana de juny serà a Barcelona i el segon, a Madrid.  

 

També et pot interessar

stats