"I si us relaxeu una miqueta i solucioneu els problemes entre tots?", el missatge que una marca de pipes llança als diputats del Congrés

La firma alzirenca convida els polítics a menjar pipes, perquè beneficien el sistema nerviós, i a apartar "els interessos partidistes"

Lona publicitària que la marca de fruita seca ha penjat al costat del Congrés / À Punt NTC

"I si us relaxeu una miqueta i solucioneu els problemes entre tots?". És el missatge directe que ha llançat una empresa alzirenca als diputats del Congrés, a través d’una lona publicitària que ha penjat a la Carrera de San Jerónimo, a Madrid. Per a aconseguir aquest propòsit, la firma els proposa menjar pipes, un dels productes que comercialitza aquesta empresa de snacks i fruita seca.

Lluny de tractar-se d’un missatge subliminar, l’empresa Grefusa convida en la lona de manera explícita els polítics a "deixar a un costat els interessos partidistes i treballar junts" per a solucionar els problemes de la ciutadania. Una invitació que, com ha reconegut a À Punt Silvia Muñoz, directora de marca de Grefusa, és "des del bon rotllo".

"El que volem és que relaxen les tensions i treballen junts per a solucionar els problemes que preocupen la ciutadania, i per a aconseguir-ho, poden menjar pipes, que relaxen perquè són riques en magnesi i són bones per al sistema nerviós", argumentava Muñoz davant de la lona de grans dimensions desplegada a Madrid.

La línia de campanyes anteriors

L’empresa alzirenca continua així amb la línia de l'empresa en campanyes anteriors, en què instava a menjar la pipa de la pau, la de la seua marca, per a alleugerir tensions, tant polítiques com esportives.

Ho va fer amb missatges cridaners, tant en la campanya de les últimes eleccions autonòmiques madrilenyes, com en el final de la lliga de futbol. Ara, de nou, aquesta empresa de snacks aposta per la conciliació política. 

També et pot interessar

stats