Amenábar, Premi Lucentum: "Vull rodar a la Comunitat Valenciana"

El director, que ja està localitzant espais per al seu huité llargmetratge a casa nostra, aprofita la seua visita a Alacant per a conéixer la Ciutat de la Llum

Amenábar anuncia a Alacant que ja està localitzant espais a casa nostra per al seu pròxim film / À Punt NTC

El cineasta Alejandro Amenábar ha aprofitat la seua visita a Alacant, on serà guardonat aquest dissabte en la gala inaugural del Festival Internacional de Cine d’Alacant amb el Premi Lucentum, per a anunciar que vol rodar a la Comunitat Valenciana la seua pròxima pel·lícula.

"Vull rodar ací i el meu productor, que és valencià, també", ha reconegut després d’acudir a la roda de premsa prèvia a la inauguració oficial del certamen i de visitar les instal·lacions de la Ciutat de la Llum a Alacant. "Aquesta és una terra amb què em sent especialment vinculat", ha afirmat.

Amenábar ha informat, en declaracions a À Punt Notícies, que l’equip es troba "localitzant espais a la Comunitat Valenciana i, especialment, a Alacant", un territori que sembla que li ve com l'anell al dit per al seu huité llargmetratge com a director i guionista. D'aquesta cinta, de moment, se sap que serà de temàtica LGTBIQ+.

"De vegades, hi ha una terra que sembla la més adequada per a un projecte, i en aquest cas, [la Comunitat Valenciana] és molt adequada", ha afirmat hores abans de rebre el guardó que reconeix la trajectòria del creador de clàssics com Tesis, Abre los ojos, Los otros o Mar adentro.

També et pot interessar

stats