À Punt retransmet les gales d'inauguració i clausura del 20é Festival Internacional de Cine d’Alacant

Per streaming i en directe des del web apuntmedia.es, es podrà seguir a les 20:00 h el començament i el tancament del certamen, els dies 3 i 10 de juny

Cartell oficial del 20é Festival Internacional de Cine d'Alacant
Cartell oficial del 20é Festival Internacional de Cine d'Alacant / Festival Internacional de Cine d'Alacant
02 de juny 2023 - 11:44

À Punt retransmet en directe per streaming les gales d'inauguració i clausura del vinté Festival Internacional de Cine d’Alacant. Demà dissabte 3 de juny a les 20:00 h tindrà lloc l'acte d'obertura del certamen al Teatre Principal d'Alacant i es podrà seguir des del web apuntmedia.com.

La radiotelevisió pública valenciana fomenta i dona suport al sector audiovisual de la Comunitat Valenciana, al talent i als seus professionals, formant part d'aquest certamen cinematogràfic que celebra el seu vinté aniversari i té lloc del 3 al 10 de juny.

Per quart any consecutiu, À Punt és mitjà oficial del Festival Internacional de Cine d’Alacant. Realitzarà un ampli desplegament informatiu i donarà cobertura a aquest consolidat certamen cinematogràfic en tots els seus canals (televisió, ràdio, web i xarxes socials).

La radiotelevisió autonòmica hi estarà present durant tot el festival; el director de Continguts i Programació, César Martí, serà un dels experts que formen part del quint Laboratori de Projectes de Ficció, com a expert en el grup de professionals que estaran en la presentació i valoració dels projectes presentats pels alumnes.

El festival comptarà enguany amb produccions en les quals col·labora À Punt, com són els llargmetratges a concurs Quan no acaba la nit i Quatre raons i la pel·lícula convidada Hércules, cien años de un mito.

“À Punt segueix fidel a la cultura i al Festival de Cine d’Alacant, donant suport a aquesta cita, realitzant retransmissions i una àmplia cobertura de tota la nostra programació. Gràcies per fer arribar el nostre festival a tots els valencians”, ha comentat Vicente Seva, director del Festival de Cine d’Alacant.

Per part seua, el director d'À Punt, Alfred Costa, ha felicitat el festival “per la qualitat de la seua programació i per ser una plataforma de promoció del talent dels professionals de l'audiovisual de la Comunitat Valenciana”. 

El Festival Internacional de Cine d’Alacant compta amb el suport de la Diputació Provincial d'Alacant, l'Ajuntament d'Alacant, Alicante City & Beach, l’Institut Valencià de Cultura, À Punt i altres empreses col·laboradores.

També et pot interessar

stats