Amenábar busca aquest dijous a Alacant figurants per al rodatge d’'El cautivo'

El càsting serà de 10:00 a 19:00 hores a l'edifici Porta Ferrissa i els requisits són ser major d’edat i no tindre tatuatges visibles ni un tall o color de cabells moderns

Alejandro Amenábar rep el Premi Lucentum del Festival Internacional de Cinema d'Alacant
Alejandro Amenábar en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

L’equip de càsting de l’aclamat director de cinema Alejandro Amenábar estarà aquest dijous buscant figuració a la ciutat d’Alacant per a la pròxima pel·lícula, El cautivo, que es rodarà en gran part a Alacant.

El càsting es farà a l'edifici municipal de Porta Ferrissa i està obert a majors d'edat que vulguen participar en la nova pel·lícula del director. Els interessats i interessades poden acudir de 10:00 a 19:00 hores a Porta Ferrissa, al carrer de Jordi Joan. Els únics requisits que sol·licita l'equip de càsting és no tindre tatuatges visibles ni color o tall de cabells moderns, ja que el llargmetratge narra l'època de captivitat de Miguel de Cervantes a Alger. A més, informen que el treball serà remunerat i amb alta en la Seguretat Social.

Alacant Film Office està col·laborant amb la productora per a facilitar el rodatge d'aquesta pel·lícula, que té previst rodar en diverses localitzacions de la província d'Alacant, inclosa la ciutat i els estudis de la Ciutat de la Llum, i de la de València. Les previsions són que l'equip del llargmetratge comence a rodar al maig a Alacant, després de treballar a l'abril al castell de Santa Pola.

La regidora de Turisme, Ana Poquet, ha valorat “molt positivament” el rodatge d’El cautivo a Alacant per “la transcendència i garantia de qualitat” del director, que, a més, se centra en una època molt interessant “del nostre escriptor més universal”. Així mateix, ha destacat que l'impacte d'un rodatge així a la ciutat és important no només per la visibilitat, sinó també perquè gran part de l’equip s’allotjarà a Alacant mentre dure la filmació. A més, s’hi implica el veïnat de la ciutat tant amb el càsting com amb els diferents professionals que participaran en el desenvolupament de la producció, ha explicat.

Amenábar té una trajectòria dilatada i reeixida, amb pel·lícules com Tesis, Mar adentro, Los otros, Ágora i la més recent, Mientras dure la guerra, amb les quals ha quedat reconegut amb un Oscar i onze premis Goya.

També et pot interessar

stats