Amenábar rodarà a l'abril en diferents punts del territori valencià una pel·lícula sobre la vida de Cervantes

El llarmetratge El Cautivo es gravarà a les localitats d’Anna, Bocairent, Bunyol, Santa Pola, Alacant i Pedreguer  

El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar
El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar / Europa Press

El director Alejandro Amenábar començarà a rodar a l'abril la seua pròxima pel·lícula, El Cautivo, un film "èpic i d'aventures" que narrarà els cinc anys que l'autor d'El Quixot va passar presoner a Alger. Amb un pressupost aproximat de quinze milions d'euros, el rodatge es durà a terme en localitzacions de les províncies de València, Alacant i Sevilla.

En concret, es rodarà als termes d'Anna (Canal de Navarrés), Bocairent (Vall d'Albaida), Bunyol (Foia de Bunyol), així com al Castell de Santa Bàrbera i la Ciutat de la Llum a Alacant, la fortalesa de Santa Pola (Baix Vinalopó) i Pedreguer (Marina Alta). 

Fins ara, s’ha avançat que Julio Peña (Berlin, A través de mi ventana) serà el protagonista, al costat d’Alessandro Borghi (Las ocho montañas). El guanyador d'un Oscar per Mar adentro (2004) torna així al format del biopic d'una figura històrica, com ja va fer en Mientras dure la guerra (2019), sobre Miguel de Unamuno i Àgora (2009), sobre la filòsofa Hipàtia d'Alexandria.

En declaracions que recull la revista Variety, el director assegura que jugarà amb contrastos en aquesta pel·lícula, "entre la fosca realitat de Cervantes en la presó i el seu poder de fabulació, entre els èpics intents de fugida i les misèries de la captivitat i entre la crueltat dels captors i l'alegria dels carrers d'Alger".

També et pot interessar

stats