Alcossebre acull la cita anual de la Ruta del Sabor

El festival culinari, que promociona els productes de la província de Castelló, se celebra cada any en una població diferent

La Ruta del Sabor arriba a Alcossebre / À Punt NTC

Alcossebre, a Alcalà de Xivert (Baix Maestrat), ha inaugurat este divendres al migdia la tercera edició del festival Castelló Ruta de Sabor. Una cita gastronòmica imprescindible per als amants de la cuina i del bon menjar.

Fins a deu restaurants amb estrela Michelin participen en el festival culinari, que promociona els productes de les comarques del nord i també els plats gastronòmics que deriven d'estos ingredients. Es tracta d'una cita itinerant, que cada any se celebra en un municipi diferent de la província de Castelló.

L'escenari de les demostracions culinàries està a la vora de la mar, al passeig marítim, on els assistents han pogut gaudir d'un matí amb un bon oratge i millors ofertes de menjar. La combinació de sol i brisa marítima ha sigut clau perquè s'hagen apropat centenars de persones a la fira a descobrir els productes i els plats típics d'esta terra.

En la programació s'inclouen xerrades i cuina en directe, com la que ha oferit el xef de Vila-real, Roberto Bosquet. En paraules del famós cuiner, ha preparat "un caneló amb galta de vedella i salsa boscaiola, amb un toc de la terreta: el formatge de Tot de Poble". Ha comptat amb una col·laboració sorpresa: la de la presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, que ha fet d'assistent. L'espectacle ha tingut molt de públic, ja que tots els seients estaven molt abans que començara l'acte.

 "Per a mi és molt important estar ací inaugurant perquè, al cap i a la fi, ve gent de tots els llocs", ha dit Bosquet, qui s'ha mostrat molt agraït que confien en ell.

També et pot interessar

stats