Alacant es prepara per a unes Fogueres amb el cartell penjat de "tot esgotat"

Es preveu una injecció econòmica vital per a moltes comissions que anticipen unes celebracions de rècord

Les comissions foguereres comencen a muntar els envelats / À Punt NTC

Quan falta una setmana per a Fogueres, la festa està més que assegurada. Des de gener, les entrades per als racons populars estan esgotades, i per això es preveu una injecció econòmica vital per a moltes comissions que anticipen unes celebracions de rècord. 

“Des de gener ja no tinc taules i ara estem completant l’aforament amb polseres per als convidats de les taules”, assegura el president de la foguera Sèneca Autobusos, Josep Amand. Des de la comissió celebren que, gràcies a l’augment “considerable” del pressupost, enguany podran plantar una foguera especial en condicions. 

També alegria per a les empreses encarregades del muntatge de tota la infraestructura. “És un moment de molt de treball per a totes les empreses del sector, de la província, de la Comunitat Valenciana. Tothom ve a treballar ací”, explica Natalia Villagrasa, de l’empresa de muntatge Racons. 

Des del sector asseguren que és el volum de feina més gran de tot l’any, juntament amb Falles i la nit de Reis. Es calcula que poden col·locar entre 12.000 i 15.000 cadires amb les seues respectives taules. Totes amb un preu per persona entre els 45 i els 55 euros.

També et pot interessar

stats