30.04.2024 | Les notícies de la nit

67 min.
tp

En 'Les notícies de la nit' hem aprofundit en les xifres darrere de la possible fusió entre el BBVA i el Banc Sabadell. Es tracta només d'un contacte inicial, però que ha sigut confirmat per aquesta primera entitat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. El banc resultant seria el segon més gran d'Espanya, només per darrere del Santander. 

També hem contat la detenció de dos homes per l'assassinat de la mestra jubilada de Rafelcofer, a la Safor. Als dos els van interrogar ja dilluns; són un veí de la dona assassinada i un amic que estava amb ell la matinada del crim. També hem estat a Sant Miquel de les Salines, al Baix Segura, on un home i el seu gos han mort en l'incendi d'un habitatge. El bombers investiguen l'origen del foc, que s'hauria produït de manera accidental. 

I la Comunitat de Madrid s'ha sumat a les al·legacions contra el canvi de les regles d'explotació del Tajo-Segura. Al·legacions que han presentat també la Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia i que arriben en el 45 aniversari del transvasament, que aquest dimarts s'ha celebrat amb un acte conjunt a Múrcia entre Fernando López Miras i Carlos Mazón. Aquesta i altres notícies en el pòdcast de 'Les notícies de la nit'. 

stats