‘Al ras’ estarà demà dimecres a Potries

El magazín estarà demà en directe des del Museu-Cassoleria d’Àngel Domínguez del municipi de la comarca de la Safor.

El magazín 'Al ras' visita la Safor
El magazín 'Al ras' visita la Safor

Al ras, el magazín matinal de la ràdio d’À Punt, presentat per Jèssica Crespo i Joan Espinosa, visita aquesta setmana Potries. El magazín estarà demà dimecres en directe des del Museu-Cassoleria d’Àngel Domínguez del municipi de la comarca de la Safor.

Potries és fins al pròxim 25 d’abril Capital Cultural de la Comunitat Valenciana junt amb Sagunt. Ens farà balanç d’aquesta capitalitat l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, que també ens parlarà del Porrat de Sant Blai, que hi tindrà lloc de l’1 al 3 de febrer.

Com en cada eixida, Al ras parlarà també d’altres aspectes vinculats al municipi des del qual es fa el programa. És el cas del regadiu tradicional, més conegut com reg a manta. Sobre aquest sistema de regar els camps, que es practica en molts altres llocs del territori valencià, parlarem amb Ismael Aznar, ambientòleg, amb l’historiador i especialista en arqueologia hidràulica, Ferran Esquilache i amb Luis Pablo Martínez, tècnic de Patrimoni Històric de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

En clau cultural, en Al ras entrevistarem dimecres el poeta i escriptor de la Safor Josep Piera. Igualment, parlarem amb el director del Museu Cassoleria, Borja Fuster. I el director de la Casa Museu Segrelles d’Albaida, Juan Carlos Tormo, ens parlarà de l’exposició que s’acaba d’inaugurar sobre el pintor valencià.

La música tindrà com a nom propi Swing x 4, i en la secció “Mel de romer” parlarem amb Pep Solà i Anna Pericàs, del restaurant Fusta Orgànic, sobre la cuina de temporada, estacional i de proximitat.

Totes les emissions d'Al ras i les de la resta de programes de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden trobar en l’enllaç: https://www.apuntmedia.es/

També et pot interessar

stats